2016. május 8., vasárnap

2. Országos Ildesign decoupage verseny

Tegnap Balmazújvárosban jártunk, egész pontosan a második országos Ildesign decoupage versenyen. Sajnos csak nézőként vettünk részt, de még így is nagyon élveztük! 



Nagyon jó hangulatú volt az egész rendezvény (bár nem az elejétől voltunk ott). Engem teljesen magával ragadott a lilás-levendulás design. A versenyhez megadott szalvéta is levendulás volt, így a dobozok nagy része is lilás árnyalatú lett :) 

A verseny úgy nézett ki, hogy előre megadott anyagokból (festékek, vegyszerek, szalvéták, papírok) kellett elkészíteni a legszebb dobozt, és minden anyagnak meg kellett jelennie valahol, és mindezt időre - idén négy óra alatt - kellett kivitelezni, a romantika jegyében.

A nevezési díj elsőre kicsit borsosnak tűnhet, de a verseny végén a használt anyagokat, valamint az elkészült dobozt is hazavihetik a versenyzők, ezen felül az első 9 helyezettet és egy közönségdíjast is nyereményben részesítenek. 

Meglepődtem, mikor beléptünk a sportcsarnokba, és az tele volt alkotókkal. 28 résztvevő, és nagyjából ugyanennyi segítő dolgozott a legszebb doboz elkészítésén. Az egyetlen szívfájdalmam az volt, hogy csak a kordon mögül csodálhattuk, hogy hogy alkotnak, hogy ne zavarjuk meg őket. Szívesen megnéztem volna közelebbről egy-egy folyamatot. 

Nem szaporítanám tovább szót, inkább mutatok pár képet:

Ezen az asztalon fotózták le a kész dobozokat, egyesével.


Az első három díjazott nyereménycsomagja.




(Ez a színátmenetes doboz nagyon tetszett :) )


Kész dobozok





Az egyetlen férfi nevező doboza! :) (Voltak rajta kívül férfiak, de csak segítőként)


Az összes dobozka




(Nem tudtam velük betelni, annyira gyönyörűek).

A versenyről részletesebben itt tudtok olvasni, és érdemes figyelni az Ildesign facebook oldalát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése